20 Mayıs 2013 Pazartesi

Kapriye devam

               Mutlu günler olsun herkese inşaalah;
               Kapriyi kestim... Ama dün gezmek bugün temizlik çok az ilerleyebildim. Bakalım ne zaman bitecek. zaten kemer kısmında bir atraksiyon var ama olayı henüz çözemedim. Haydi gelsin fotolar...

                 Şu an sadece dış ve iç yan dikişler birleştirildi. Daha ağ kısmı yapılacak.


                   Kemer biraz sıkıntı yaratacak diye düşünüyorum bakalım görücez. Pek bişi kalmadı aslında ağ kısmı, fermuar, bel, paça oooohhhoooo varmış yahu ! Ne zaman biter acep ? Yarına bitirmek istiyorum oğluşumu okula götürürken giyerim. Gideyim evimin işlerini bitireyim de kaprimi de tamamlayayım. Hadi herkese kolay gelsin bana da..... :)
                

4 yorum:

  1. hahahah pek birşey kalmadı desene haha :) Bitmiş Aycancım bitmiş dert etme :) Beli de çok takma kafana yaparsın sennnnn, panik yok panik yok :) Ama azcık hızlan ne kadar elinde kalırsa bir dikiaş o kadar uzuyor inan bana :) Bitsin ara ver ama bu dikiş üzerinde araları kısa tut elin gitmez sonra haha :) Hadi kolay gele, zaten birşey kalmamış ya neyse :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla ev temizliyorum Şenay abla inşaallah bugün olmadı yarın biter. Sıcaklarda iyice bastı insan bişi yapmak istemiyor. Saolasın güzel yorumun için :)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Bitince fotolayıp yayınlayacağım. Umarım beklediğinize değer :)

      Sil

29 EKİM ETKİNLİĞİ

                            Merhabalar; Çok uzun zaman oldu buraya yazmayalı biliyorum. İnşallah bu etkinlik vesilesiyle geri dönmüş olurum...