25 Haziran 2013 Salı

TULUMDAN ELBİSEYE

                Herkese selam ;
                 Çok şükür bugün evdeyim ve makinamın başına geçebildim. Geçen seneden beri modifiye olmayı bekleyen tulumu sonunda elbiseye çevirdim.


                        Tulumumuz bu... İlk önce boyunu kısalttım. Sonra ağ  ve iç yan dikişlerini açtım. Ön ağ ve iç yan dikişleri üst üste koyup birlikte diktim.



                         Aynen fotoda olduğu gibi...Önede arkayada aynı işlemi yaptım. Daha sonra boyunu ayarlayıp diktim. Bu sıralar Dikili'ye çok gidiyoruz belki mayoüzerine belki de akşam dolaşmalarında giyerim. Ama tulum halinden daha fazla sevdim bu halini.




                         Bakalım siz beğenecek misiniz?  Önündeki fiyonk olmasa iyiydi ama bu seferde çok sade olacaktı. Belki başka bişi gelirse aklıma değiştiririm. Hadi bakalım pamuk eller klavyeye. Yorumlarınızı bekliyorum :)

12 yorum:

  1. elbise hali çok daha güzel olmuş ben bu elbiseyle kesinlikle beyaz inci küpeler takardımm yanık tende çok hoş olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize çok sevindim mutlaka inci küpe takıcam teşekkür ederim sevgiler :)

      Sil
  2. ben de bu halini çok beğendim. daha kullanışlı olmuş. güzel günlerde giy canım :)


    smrdmr.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Semra Hanım :) Bencede böyle daha güzel oldu.

      Sil
  3. Merhaba Yaseminin çekilişinde kazanan olduğunuz için bakayım neler yapıyorsunuz dedim. Çok beğendim. Elbiseye dönüşüm harika olmuş. Takibe aldım sizi.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Evet çekilişi ben kazanmışım. Çok mutlu oldum :)

      Sil
  4. çok iyi bir iş çıkarmışsın bravo valla ellerine sağlık. Bende Yasemin'in bloguna göz atarken gördüm kazandığını tebrikler hep şansın açık olsun :)

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkür ederim Bahar Hanım. İlk defa bişey kazandım ve çok mutlu oldum. Yasemin Hanım'ın çantalarının hayranıyım zaten. Tekrar teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  6. WAOWW süper olmuş ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  7. Aycancımm bu hali çok güzel olmuş sade ama dediğin gibi akşam dışarı çıkmalarda ideal gibi geldi bana :) Hatat hayal bile ettim seni nedense akşam gezmelere gitmişsin gibi :) Fiyonkla ilgili birşey söylemek istedim, evde eğer boncukların varsa fiyonk üzerine dağınık düzensiz bir şekilde işlerdim senin yerinde olsam ve aynı boncuklardan yine cep varmış gibi çizgi halinde dikerdim sağ ve sol tarafa, nedense gözümde öyle canlandı :) Bu haliyle de çok güzel ama hani daha çarpıcı olsun istersen bence boncuklu birşeyler deneyebilirsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ablacım güzel yorumun için. Boncuğu da mutlaka deneyeceğim :)

      Sil

29 EKİM ETKİNLİĞİ

                            Merhabalar; Çok uzun zaman oldu buraya yazmayalı biliyorum. İnşallah bu etkinlik vesilesiyle geri dönmüş olurum...