15 Nisan 2015 Çarşamba

KENDİNİ CHANEL ZANNEDEN MONTUMSU CEKET

                      DİKKAT!!! BU YAZI AŞIRI DERECEDE GÖZ ESTETİĞİNİ BOZAN GÖRSEL İÇERMEKTEDİR. LÜTFEN BİLGİSAYARINIZIN AYARLARIYLA OYNAMAYIN. GÖZLÜK TAKIN :)))
                       Chanel'in kemikleri sızlayacak vallahi yaaa zaten yaşasaydı eminim mahkemelik olurduk naptın benim tasarımlarıma diye :)) Neyse gelelim söz konusu cekete.  Boyumdan büyük bir işe kalkışıp dikişdersi bloğunun sahibesinin düzenlediği ceket dikelim etkinliğine katıldım. İyi halt ettim. İki buçuk ayda zor bitirdim. Kumaş resmen iğrenç birşeydi. Zaten hevesimi de kaçıran ilk başta bu oldu.

                                 Söz konusu ceket ve kumaşım bu. Kumaş sözüm ona buklet ama beni mahvetti. Atıyor, üzerine çizdiğim sabun çizgilerini bildiğin yutuyor. Sonra otur kör olana kadar bak artık nerden çizdim diye :) 

                                 Bir heves aldım kumaşı eve geldim yıkamayı bile beklemeden yerleştirip kalıbı kesiverdim. İyiki yıkamamışım yoksa kumaş diye birşey kalmazdı ortada ;) Biraz kısa bir model olsun istedim ama bu fazla kısa oldu. Baktım olacak gibi değil bitmesi lazım bu ceketin malum etkinlik. Ceketin etek ucuna geniş bant gibi bir parça ekledim. Oldu mu sefer mont havası...

                        Arkasında bir potluk anladım bir türlü yaaa kalıba sadık kaldım ama sonuç istediğim gibi olmadı işte :((Çok iğrenç bir görüntüye sahip. Şimdi kumaşıma mı yanayım emeğime mi biledim. Eeee neyime benim chanel ceket anacım. 


                              Sonuç hüsraannn ne yapayım ben bu ceketi şimdi yaaa :(( İnstagramdan takip edenler bilir biz bu chanel ceketlerle olay yarattık anacım. Benim, myhobbyworld ve dikişdersinin elinde sürünen ceketler ya da ağlayan chaneller diye haberler çıkarsak şaşırmayın derim. Onların ceketler harika oldu ama benimki felaket .. 

                             Neyse hep güzel sonuçlarla çıkacak değiliz ya karşınıza olmayanları da koymak lazım buraya :)
                         fotolardaki göbüş kirliliği içinde hepinizden özür dilerim malum kıştan çıkıyoruz yedik yedik yattık ;))
                      HEPİNİZE SAĞLIKLI, HUZURLU, MUTLU VE BOL DİKİŞLİ GÜNLER DİLİYORUM..........



25 yorum:

  1. hahah yedik yedik yattık ona koptum :D
    ama fena olmamış giyilebilir eline sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım güzel bakan gözlerine sağlık :))

      Sil
  2. Bence hiç üzülmeyin. Hem çok güzel olmuş. Ceket değil de mont gözüyle bakınca hüsranlık bişey yok ortada. Zaten cesaretiniz yeter. Bence keyifle de giyilebilecek bişey olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim sanırım kendisiyle çok yüz göz olduk ondan bıktım sanırım ;))

      Sil
  3. Amaaaannnn dert ettigin seye bak, ben zaten mont dikmistim, chanel'i herkes dikiyor dersin olur biter.:)) Sonuna o bandi eklemesen pekala fistik gibi chanel olurdu o!!! Arkadaki potlukta banntan kaynaklanmis bence.
    Insanlar bile birgun sonraki akilini begenmiyor, chanel neden chanellikten bikmis olmasin:))
    Saka bir yana el emegi, goz nuru dokmussun, emin ol en sevdigin parcalar arasina girer yakinda. Guzel gunlerde kullan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demek ki yalnızdeğilim. Benim ceket de olaylı oldu bayağı.

      Sil
    2. Mevlüde Hanımcım çok güldüm yaa insanı nasıl neşelendireceğinizi biliyorsunuz çok yaşayın siz emi :)) Bir süre kendisini görmek istemiyorum sonra bakarım artık giyip giymeyeceğime çok teşekkürler moral verici sözleriniz için ;))
      Pınar hanımcım valla chanelin ahı tuttu bizi yaaa :))

      Sil
  4. gozluk dedin diye gunes gozlugu taktim bende 😀 baktim olmuyor cikardim sahiden ya bu ceketler omur torpusu oldu nazar diyelim onden goruntu guzelde arka sahiden fena yinede emegine saglik blogumu yapamadigim icin buradan yazdim sekerim instagramdan gulcefashion 😉

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi ama arkadan tam bir felaket yaaa mahvetti bizi bu ceketler :)

      Sil
  5. Bir tek o arkadaki pensler pek olmamış. Yoksa önden gayet hoş duruyor. Acaba arka prensleri de yukarı doğru hafif uzatıp çok kenardan bir dikiş ile çıkartsan ve şöyle ütü bassan olurmu ki acep ?:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ceket beni perişan etti tatlım çok atan bir kumaş bir daha söküleceğini sanmıyorum. Zaten bu kumaşa da bu model gitmezmiş ama dikince farkettim malesef. Fazla kumaşım olsaydı arkayı tekrar keserdim fakat yok. Neyse arada bu da nazar boncuğu olur ;))

      Sil
  6. Bence fena olmamış. Arkası da öyle kalsın n'olacak, önü çok hoş çünkü. Aslında kumaş da bu kesimler iyi uymuş, bakması kolay da dikmesi zor sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler fazla uğraştım sanırım bu ceketle o yüzden gözüme hiç hoş gelmiyor :))

      Sil
  7. Aycan güldürdün beni ,hiiiç canını sıkma,olur böyle. :) dikip beğenmediğim,kimse görmesin diye hemmen ortadan kaldırdığım öyle çok dikişim oldu kii,biçip beğenmediğim,sonra da dikmeye üşendiğim parçalar dolu kıyıda köşede..Bir de önce hiç beğenmediğim sonra da ay bu pek güzelmiş aslında dediğim de çok,bence senin bu montumsu ceket de öyle olacağa benziyor,altını üstünü bir güzel süslersin,takı makı derken güzel olur,ellerine sağlık deneyim kazandın hiç değilse :)) sevgilerrr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler ne güzel yanlız değilim. 6 sene okuldan eğitim aldım bir sürü ceket diktim ilk defa böyle bir durumla karşılaştım. Bir süre görüşmek istemiyorum kendisiyle sonra bakarım artık bir hal çaresine :)

      Sil
  8. Bu kumaştan hırkamsı bir ceket daha güzel olurmuş..olsun canım canını sıkma genede giyilebilir. Sökmeye uğraşsan bir ceket daha dikersin onun yerine. Arada olur böyle aksilikler nazar diyelim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Artık nazar diyorum napalım teşekkürler canım benim :))

      Sil
  9. aslında dert ettiğin kadar kötü de durmuyor canım. bi o arkadaki pensler potluk yapmış onun dışında hiçte fena değil. sıkma canını :) emeğine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim çok teşekkürler çok uğraştırdı beni küsüm şimdilik ona ;))

      Sil
  10. Chanel ceket tasarladıysa sizde mont tasarlamışsınız. Aynen uymak zorundamıyız elin kokosuna. Amannnn dert ettiğiniz şeye bakın. Bir iki düzeltmeyle oldu bu iş. Güle güle giyin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi ama :)) Çok teşekkürler Funda Hanımcım ;))

      Sil
  11. Önden çok güzel görünüyor.Hatta yazının başında neresi olmamış ki bunun dedim.Ben bundan daha kötü olanları bile giydim sırf kendim diktim diye.

    YanıtlaSil
  12. Bazı kumaşları dikmek gerçekten zor oluyor. Böyle kumaşlarla daha basit modeller dikmekte fayda var. Ama o kadar sıkıntıya rağmen sonuç hiç fena değil, giyilebilir. Belki dikişinin çok uğraştırması, kendinden soğütmuştur ama iyi görünüyor, bence barışın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kumaş kendinden çok soğuttu inanın bir an toplayıp çöpe atasım geldi. Güzel yorumunuz için de teşekkürler :))

      Sil

29 EKİM ETKİNLİĞİ

                            Merhabalar; Çok uzun zaman oldu buraya yazmayalı biliyorum. İnşallah bu etkinlik vesilesiyle geri dönmüş olurum...