17 Şubat 2014 Pazartesi

YEŞİL ELBİSE

                    
                  Herkese Selamlar ;
                  Benim için yoğun ve bol gezmeli bir hafta oldu. Oğlumun sınavları başlamadan ve havalar bozmadan yalancı baharın tadını çıkarıyorum. Daha öncelerden diktiğim fakat sizinle paylaşmaya fırsat bulamadığım bir elbiseyi size göstericem. Burda'nın üzerime nadir oturan kalıplarından biri kendisi :))

                          Lacoste kumaş diye satılıyordu kumaşçımda. Aslın da çok tatlı bir Yeşil fakat malum sebeplerden renk seçilemiyor :( Önde yandan göğüse doğru gelen yay şeklinde bir pens var ve elbisenin güzel oturmasını sağlıyor.


                               Kollar yarım kol ve bol olduğu için rahatsızda etmiyor. Aslında kumaşda çok hoş esnek olduğu için hareket rahatlığı sağlıyor. Aynı kumaşın siyahınıda almıştım tunik yapmak için. Şuan model arayışındayım. Hiç bulamazsam aynı modelin tuniğini yapıcam.


                              Model Burda 2012 Eylül sayısı 109 nolu model. 36 beden kalıp çıkardım sadece arka ortadan bir makina ayağı içine aldım ve gerçekten çok şaşırdım. Nadiren yaşadığım durumlardan biri bu :))

                             Bu arada sizlere sormak istediğim birşey var. Bana fotoğraflarımı düzenleyebilmem için önerebileceğiniz bir program yada site var mı? Böyle soluk renklerle post hazırlamak istemiyorum. Evin için güneş ve yer kovalıyorum. Bilenler yardımcı olursa çok sevinirim :))
                           Mutlu, sağlıklı , huzurlu ve bol güneşli bir hafta olsun :))) 

16 yorum:

  1. Aycan'cığım, gayet güzel olmuş ellerine sağlık, rengi tahmin edebiliyorum. Yeşilin her tonunu çok çok severim. Fotoğraf konusuna gelince ben o kadar titiz değilim ama gerçekten fotoğraf konusunda çok titizlenen arkadaşlar var. Ben Photoshop kullanıyorum, ama ben bu konularda çok çok iyi olduğumu söyleyemeyeceğim, Çekim yapmak hepimizin ortak sıkıntısı güneşi yakalamak! Ben hatta çoğu zaman Word üzerinden bile yapıyorum ayarlamaları. O nedenle fotoğraflarım aşırı kaliteli değil açıkçası. Ben yalnızca bu ikisini kullanıyorum. Arkadaşlardan ücretsiz photoscape kullandıklarını duymuştum ben onun üzerinde hiç çalışmadım ama büyük kolaylık diyorlar istersen bir dene.. Güzel günlerde giy harika yeşil elbiseni, çok beğendim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Handancım beğenmene sevindim. Çok mükemmel olması şart değil ama renkler istediğim gibi görünmeyince yazı benim için anlamını yitiriyor. Photoscape bende duydum fakat dediğin gibi bu işlerden çok anlamadığım için bilemedim. Deneyeceğim çok teşekkür ederim fikrin için :)))

      Sil
  2. ellerinize sağlık aycan hanım rengi de dikimi de mükemmel olmuş. ben photoscape programını kullanıyorum ama fotoğraflarınızı gün ışığında çekerseniz mutlaka daha canlı olacaktır. flaşlı fotoğraflar çok iyi çıkmıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte böyle havalarda o güneş sıkıntı yaz gelse sorun olmuyor. Şu photoscape bir bakayım bakalım. Bu arada beğenmenize sevimdim ve teşekkürler :))

      Sil
  3. Aycan hanım bu kalıbı bende kullanmış çok memnun kalmıştım:)) eline sağlık çok güzeldikmişsin :)) Ben telefonuma ve tablatime yüklediğim programlarla resim işini çözdüm čok büyük rahatlıkmış telefonunuzun böyle bir özeliği varsa kullanın derim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize sevindim :)) Telefonum böyle programlar için uyumlu tabletede indiricem bakalım. İlginize teşekkürler ben yabacı kalmışım böyle şeylere :))

      Sil
  4. bu kalıbı çok beğenmiştim bende fakat bir türlü dikmeye fırsat bulamadım,kısmet bir gün dikerim inşaallah,çok güzel olmuş canım ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim bence mutlaka dikmelisiniz :))

      Sil
  5. Çok güzel olmuş canım. Heveslendim bile dikermiyim dikerim :) Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel bir elbise, sade ve şık. ellerine sağlık, güle güle giy.

    YanıtlaSil
  7. Photoscape kullanıyorum ben de ama ışık renk olayına çözüm getirmiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım eve fotoğraf stüdyosu kuracağım :))

      Sil
  8. ellerine sağlık aycancım çok güzel görünüyor. ben resimlerimi gündüz çekmeye özen gösteriyorum... telefonla çektiğim için onda bir sürü özellik ve uygulama var. onları kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tablet ve telefona kaldık desene :)) Neyse giyinip süslenip güneş koşturacağız artık :)) İlgin için teşekkürler

      Sil

29 EKİM ETKİNLİĞİ

                            Merhabalar; Çok uzun zaman oldu buraya yazmayalı biliyorum. İnşallah bu etkinlik vesilesiyle geri dönmüş olurum...