11 Aralık 2013 Çarşamba

HEDİYELERİM....

                   Hatırlarsanız O bir Anne blogu 3. Hobi Etkinliği düzenlemişti. Bu etkinliğe bu sene bende katıldım ve Gooogoook blogunun sahibesi Handan Hanım'la eşleştim. Hediyelerim bu sabah elime ulaştı. 

                              O kadar çok beğendim bu iki kolyeyide anlatamam. Tam benlikler bayılırım böyle ışıl ışıl şeylere :)). Handan Hanım'a çok teşekkür etmek istiyorum hiçbir şey beni bu kadar mutlu edemezdi. Ellerinize sağlık Handan Hanımcım. Umarım benimkilerde elinize ulaşmıştır. Bu etkinlik için de Müge Hanım'a teşekkür etmek lazım. Çünkü gerçekten çok iyi bir dost kazandım sayesinde. Umarım bir dahaki etkinliğide fırsat bulup katılabilirim. 

                              HEPİNİZE MUTLU SAĞLIKLI GÜNLER.......

4 yorum:

  1. sevdiğinize cok mutlu oldum iyi günlerde kullanın bende sizlere tesekkur ederım sevgıler

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Aycan Hanım, merhaba yoruma geç kaldım nedenini siz biliyorsunuz zaten:))))
    O nedenle bağışlayacağınızı da tahmin ediyorum:))). Size ben de çok teşekkür ederim, güzel hediyeleriniz elime ulaştı benim de.. Çok beğendim ve çok sevdim. El emeği göz nuru.. Ben de sizin gibi düşünüyorum, Müge Hanım sayesinde güzel bir dost kazanmış oldum ben de..;) Sevgi ve selamlar her ikinize de:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Estağfirullah affetmek ne demek sorun olduğunu biliyorum zaten. İyi günlerde kullunmanız dileğiyle. Sevgiler bizden :))

      Sil

29 EKİM ETKİNLİĞİ

                            Merhabalar; Çok uzun zaman oldu buraya yazmayalı biliyorum. İnşallah bu etkinlik vesilesiyle geri dönmüş olurum...