28 Nisan 2013 Pazar

HAKKIMDA

               Merhabalar;ilk yayınımda kendimi tanıtmak istedim.Ben 1982 Bursa doğumluyum.Ege Üniversitesi Bergama M.Y.O. Moda Konfeksiyon Bölümü mezunuyum.Aktif olarak çok çalışmışlığım yok.Ama el işleri en büyük zevkimdir.Evliyim ve 1 oğlum var.Şuanda İzmir'de oturuyorum.                                                                            
           En kısa zamanda el işlerimden birini yayınlayacağım.Bu arada sevgili Şenay hanımada çok teşekkür ederim.Onun sayesinde bu blogu açtım.Yaptığı işleri severek takip ediyorum.Şimdilik hoşçakalın en kısa zamanda görüşmek dileğiyle....

2 yorum:

  1. :) Evet görünüyor yazın Aycancım :)
    Bana da teşekkür etmişsin ama inan ben birşey yapmadımki sadece bir soruya ceevap verdim :) Gerçekten çok teşekkür ederim onure ettin beni :)
    Hadi bakalım paylaş yaptıklarını artık :)
    Hayırlı uğurlu olsun bloğun :)
    Bu arada bloğunda tasarım kısmında ayarlar kısmına tıkla ve Yorumlar kısmındaki denetlemeyi kaldır yoksa her yorum yazıldığında bize harfler soruyor doğrulama istiyor onu kaldırırsan daha iyi olur bloğun açısından haberin olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşşekür ederim ilginize çok naziksiniz dediğinizi yaptım umarım başarılı olmuştur.en kısa zamanda mesela yarın paylaşacağım yaptıklarımı...Teşşekkürler.

      Sil

29 EKİM ETKİNLİĞİ

                            Merhabalar; Çok uzun zaman oldu buraya yazmayalı biliyorum. İnşallah bu etkinlik vesilesiyle geri dönmüş olurum...