27 Ekim 2015 Salı

İŞTE GELDİM BURDAYIMMM !!!!

                        Son yayından bu yana sanırım iki ay geçmiş. Biraz miskinlikten, biraz düğün dernek işlerinden, biraz eşimin hastalığından sonra bayram, okul derken zaman geçmiş gitmiş. Zaten koştururken de insan anlamıyor zamanı.... 
                         Aslında geri dönüş için başlangıç olsun diye hazırladım bu postu. Dikip fotoğraflayamadığım o kadar çok şey var ki onları da artık zamanla sizlerle paylaşırım.

                        Bu nikah şekerini kardeşim gibi sevdiğim biri için yaptım. Çok eğlenceli farklı bir deneyim oldu benim için. Onlarda çok beğendi bakalım siz beğenecekmisiniz...


                      Bu puset şeklindeki bebek şekerinin pembesini de görümcem için hazırlıyorum. İnstagramdan takip eden arkadaşlar bilirler üçüncüye yenge oldum. E madem yengeyiz o zaman gereğini yapmak lazım ;)))


                         Geçen sene indirimden aldığım bu kaşeden kaban dikmek istiyorum. Elimdeki bebek şekerlerini bitirir bitirmez ilk işim sanırım bu olacak. Modelim bile hazır...


                      Burda dergisi 9-2015 sayısındaki 104 numaralı model. Biraz boyunu uzatmayı düşünüyorum. Umarım kumaşım yeter. Yetmezse belki klapasını ve kollarını siyah kaşeden yaparım. Siz ne dersiniz....

                       Sonunda ses verebildiğim için çok mutluyum. İnşallah bir daha bu kadar uzaklaşmam...
                     Herkese mutlu, huzurlu, bol dikişli günler diliyorum...

16 yorum:

  1. Ah nihayet seni buralarda gormek cok guzel oldu:)) Hosgeldin diyeyim hemen:)
    Nikah sekerini cok begendim, nikah tazelerken bende isterim aynisindan:)) Bebek pusetinden istemeyecegim soz!!! :))
    Ayyyy kazayagaiiii, cok begendigim bir desen ama hic alamadim, niye bilmem? Modelin cok chic, yetmedigi yerde dedigin gibi siyah yardima kosar cokta farkli ve chic bir model cikar ortaya. Hadi bakalim kolay gelsin diyorum ve birdaha bu kadar uzun gitme bizden!!! (Bu arada esinede cok buyuk gecmis olsun) Kocaman sevgilerimi yolluyorum Izmir'li guzele...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş bulduk Mevlüde Hanımcım inşallah bir daha böyle uzuuun bir ara vermeyeceğim benden de söz :)) Siz nikah tazeleyin ben size daha güzellerini yaparım buna da söz ;)) Eşim adına da çok teşekkür ediyorum şükür artık çok iyi. Bu sene çok kış olacakmış bir kaban şart dedim bakalım nasıl olacak. Benden de size kocaman sevgiler ve öpücükler :)))

      Sil
  2. Harıkasııın. ve hoşgeldin canım. merakla bekliyoruz bakalım yenilerini.

    YanıtlaSil
  3. Oo süpersin sen yaa cok güzel olmuslar kumasta ceket icin cok dogru seçim olmus merakla bekliyoruumm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl sen süpersin tatlım ;))) Şu elimdeki yarım işler bitsin hemen kabanı yapıcam çoook heyecanlıyım bakalım nasıl olacak :))

      Sil
  4. Küstahlık etmezsem sana kazayağı kabanla ilgili bir kaç tiyo vermek istiyorum naçizane. O ön kulplarda kazayağı desen kesilip tekrar dikileceği için karışık bir görünüm olabiliyor. Yıllar önce dikmiştim bende ordan biliyorum. Daha kulpsuz daha düz bir model seç istersen. Yinede sen bilirsin. Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Estağfurullah arkadaşım olur mu hiç öyle şey hep birbirimizden birşeyler öğreniyoruz burada ;)) Zaten kumaşım yetmiyor bu modele henüz karar vermedim başka modellere de bakıyorum aklımda bulunduracağım sağolasın canım benim :)))

    YanıtlaSil
  6. Hoş geldin canım yeni yayınlarında görüşmek dileğiyle sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy inşallah şu sıralar hiç istekli değilim ama ;))

      Sil
  7. Ara vermişin ama boş durmayıp güzel işler çıkarmışın cnm. her biri çok güzel kazayağı desene hastayım eminim güzel bir palto olacak kolay gelsin ve hoşgeldin :)

    YanıtlaSil
  8. Merhabaaa,
    Bu modeli ilk ceket denemesi olarak seçen çok çok acemi bir dikiş meraklısıyım. Modelde çok hoş duruyor ama yakalar oldukça büyük. Ben yakaları yarıdan fazla küçülttüm ve tek sıra düğme olacak şekle getirdim. O şekilde belki senin de kumaşın yeter.
    Şimdiden kolay gelsin,
    Sevgiler,
    Gökçe

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gökçecim çok teşekkürler :)) Özellikle bu yaka için tercih ettim bu modeli yaka kısmını siyah kaşeden yapıcam o zaman yetiyor uyarın için ayrıca teşekkürler ;))

      Sil
  9. Gerçekten de ara verince başlaması biraz zor oluyor. Hoş geldiniz. Ne güzel şeyler yapmışsınız. Ellerinize, emeğinize sağlık.
    Sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim aslında hiç boş durmuyoruz hiç birimiz ama sanırım yayın hazırlamakta asıl sıkıntı. Sevgiler..

      Sil

29 EKİM ETKİNLİĞİ

                            Merhabalar; Çok uzun zaman oldu buraya yazmayalı biliyorum. İnşallah bu etkinlik vesilesiyle geri dönmüş olurum...