26 Temmuz 2015 Pazar

ETKİNLİK ETEĞİM

                       Sevgili Funda Hanım'ın düzenlediği maksi etek dikme etkinliği için diktiğim eteği bitireli çok uzun zaman oldu. Biraz tembellikten biraz da bilgisayarın azizliğinden yayını bir türlü giremedim. 

                      Söz konusu eteğimiz işte budur efendim. İnce kot görünümlü kumaştan diktim.


                        Eteğin tam orta kısmına aldığım bu danteli yerleştirdim. Bu danteli hayatım boyunca unutmayacağım. Bana küçük yerde yaşamanın dezavantajını hep hatırlatacak kendisi. Metresine 5 lira verdim ve içim acıdı :((


                           Takipçilerin dışında kimsenin görmeyeceğini bilsem benim veledin çektiği diğer fotoları da yüklicem ama malesef yükleyemiyorum google da arattınızda afiş gibi çıkıyor. Rezil olurum sonra. Dur annecim, bu taraftan çek, derken anca bu kadar oldu tek fotoyla kalakaldım. Manken istiyorum.

                          Neyse eteğimin belne kalın lastik geçtim. Aslında giymem ben bu tarz etekler ama işte bana da hareket olsun diye dikeyim bari dedim. Ayağıma dolanır bu benim iki adımda bir yere kapaklanırım. Görümcen kapalı olduğu için büyük ihtimal ona veririm. 
                       Bluz : ben diktim
                       Etek : ben diktim
                   Benim gibi Pazar gününü evde geçiren herkese mutlu Pazarlar :))))



17 yorum:

  1. Ooohhhh nihayet!!! :)) Eger esimi dinleseymisim pistinin pistisi olacakmisiz:)) Yesil kumasimda bu dantel onerisinde bulunmustu bana. Ayyy metresine 5 tl acitmistir tabi yaa, dantel kumasin parasini gecmistir eminim. Ama Cok guzel olmus, ben cok begendim. Ilk zamanlar bende sen gibi takilir duserim ben bununla diyordum, ama hic oyle olmuyor,birde o sicaklarda nasil rahat anlatamam. Gorumcene vermeden evin icindede olsa bir iki deneme surusu yap bence, vermekten vazgecersin:)) (Gorumcen okumuyordur umarim, yoksa kovalar beni valla:))
    Ellerine saglik, bu arada obur resimleri nasil merak ettim anlatamam :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Silmeseydim atardım size resimleri :)) Sabahtan beri üzerimde etek alıştım sanırım umarım dışarda takılıp düşmem ;)) Kumaşın metresini 1 liradan almıştım dantel onu bastırdı. Güzel yorumuz için teşekkürler :))

      Sil
  2. Canim ya ama nasil yakısmıs biliyomusun .Bluzda etekte coook guzel olmuslar dantele de üzülme bosver olmus bitmis herseyin bası can saglıgı güle güle giyin sen yada görümcem:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdilik ben de tatlım vermekten vazgeçtim :)) Beğenmene sevindim..

      Sil
  3. Kumaştan çok aksesuar olarak kullandığımız malzemelere daha çok para veriyoruz. Dantel çok yakışmış araya. Tabiki sanada. Takılırım diye düşünme bu sıcaklarda en rahat bu tarz etekler. Giymeye başladın mı bırakamazsın :)) güle güle giyin canım .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet şu aksesuarlar daha pahalı malesef. Şimdilik takılmadım ama dışarıda ne olur bilemem :))

      Sil
  4. çok güzel olmuş neden veriyorsunuz size de yakışmış arada değişiklik adına giyebilir bence elinize sağlık :) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler sanırım vermekten vazgeçtim :))

      Sil
  5. Bence çok yakışmış. Boşver gõrümcenede dikersin :) güle güle giy. Bu arada sanki ben ucuz dantel bulabiliyormuyum sanki nerdee, ucuzluk istanbula mahsus:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yaaa ne olacak bu küçük şehirlerin hali :(( Vermiyorum vermiyorum ben de artık bu etek :)) Beğenmene sevindim...

      Sil
  6. Şekerim sende yılda bir benim gibi Edremit pazarı yapıver. Böyle dantelleri 4-5 metrelik Parçalar halinde 1 tl ye satıyorlar orda. Eteğin çok şık. Bende senin gibi düşünüyordum maksi etek giyemem sanıyordum. Ama bir giymeye başlayınca bırakamıyor insan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa sorma Edremit pazarı için eşimden söz almıştım ne güzel arabayı sattık sözde model yükselteceğiz ama halen ortada bir araba yok. Alınca söz diyor bakalım. Etek için de teşekkürler o kadar güzel yorumdan sonra vermemeye karar verdim :))

      Sil
  7. Çok teşekkür ederim Server Hanımcım :))

    YanıtlaSil
  8. Eteğiniz çok şık olmuş, dantel çok yakışmış. Uzun etek rahat olur, alışırsınız. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  9. Bençe de etek çok tatlı olmuş, yakışmış. Dantel olayına gelince bazen ben de istanbul"daki pazarlardan o düşük fiyatları duyunca oldukça şaşırıyorum. Mecbur kalınca veriyoruz değmeyecek ürünlere o paraları. Boşver ne yapalım . :) çok yakışmış dantel de eteğe, ayrrı bir hava katmış. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler İlknurcum evet yaaa bu İstanbul'u ayağımıza getirmemeiz lazım ;))

      Sil

29 EKİM ETKİNLİĞİ

                            Merhabalar; Çok uzun zaman oldu buraya yazmayalı biliyorum. İnşallah bu etkinlik vesilesiyle geri dönmüş olurum...