1 Ekim 2014 Çarşamba

YEDEK KIYAFET TORBASI VE KUMAŞMANYADAN GELEN KUMAŞLARIM

                    Yokum biliyorum ama boş durmuyorum. Öncelikle hepinizi takip ediyorum yaptıklarınıza bakıyorum. Bir sürü iş var elimde tamir edilecek. Malum bayram yakın pantolon paçası, etek boyu, ceket kol boyu yani önümde yığılı bir sürü işle uğraşıyorum.
                     Bir de okul açıldığından beri kırtasiye ev okul üçgeninde koşturuyorum. Hergün birşeyler istenir mi istenirmiş öğrendik :))
                     Bu arada bayramda Bursa'dayım. Tam bir hafta tatil yapacağım :)))
                     Gelelim dikişe görümcemin oğlu bu sene kreşe gidiyor. Okuldan yedek kıyafet istemişler. Poşetle göndermekten şikayetçiydi. Sonra internette bebekler için yapılmış yedek kıyafet ve bez torbalarını görmüş. Fotoğrafını çekip gönderdi.

                         Gönderdiği resimdekiler daha güzel ama ben bu kece işinin acemisiyim :)) Torbanın üzerine keçeyle çocuğun ismini yazmışlar ben cesaret edemedim. Kediyi keçeden aplike yaptım, gözlerde düğmeden..Tabi bizim çocuk büyük olunca yedek bez torbası yerine çamaşır torbası hazırladım :)) Oğlumun zamanında yoktu böyle şeyler..


                        Kedi kalıbımız bu ama ben bir tanesini kullandım. Acemi işi işte :)) Vermeden önce fazla resim çekmemişim artık bir taneyle idare edin..


                        Bunkarda Kumaşmanya dan gelen kumaşlarım. Handan hanım'a çok teşekkür ediyorum. Böyle kaliteli güzel kumaşlar görmedim. Dokuması dökümü harika. Nasıl kıyacağım bunlara bilmiyorum .:)) Ama ikisininde projesi hazır. Kırmızı olandan tunik yada elbise siyah olandan hırka yapacağım. 

                       Elbiseyi hemen dikmeyi düşünüyorum ama hırkayı tatil dönüşü dikerim. Tekrar teşekkürler Handan hanım zevkinize hayran kaldım.
                       Herkese mutlu huzurlu sağlıklı günlerde diliyorum :))



                      

14 yorum:

  1. Torba fikrini ileride kullanmak üzere aklıma yzdım:)) kumaşların hayırlı olsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cinsiyeti belli olsun ben hediye olur miniğe ;))

      Sil
  2. ayy o kediyi ne zaman blogda görcez deyip duruyordum ben de...keçenin acemisi olduğun hiç belli değil çok güzel olmuş bence..kumaşlar çok çok güzell bayıldım..bakalım ne güzellikler gelecek..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim sağol yaa uzaktan çekim ya ondan öyle görünüyor :)) Valla kumaşlar için çok heyecanlıyım yerimde duramıyorum :))

      Sil
  3. Kedili torba çok şirin olmuş, ellerine sağlık. Diğer işler için de kolaylıklar dilerim.

    YanıtlaSil
  4. kedicikler ne güzel olmuş ya .tam çocuk ruhunda .Kumaşların da gerçekten dökümlü olduğu belli oluyor dik te bir bakalım nasıl olacaklar?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de merak ediyorum nasıl olacaklar diye :)) Teşekkürler..

      Sil
  5. Aaaa gerçekten güzel olmuş :) bende kızımın çantasının içerisine poşetle koyuyordum bu fikir bir harika inşallah en kısa zamanda bende yapacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Poşetten daha güzel bu bez torba fikri bence de yapmalısınız :))) Sevgiler..

      Sil
  6. Himmm guzel fikirmis canim bu fikri calip bende kizima dikiyim. Cunku okuldan cantasina yedek kiyafet koymamizi istediler. Ellerine saglik. Kumaslarda dik beni diyo cok guzeller. Bakalim neler yapicaksin onlarla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dik valla o poşet devri kapanmış benim oğlanın zamanında yoktu böyle şeyler. Kumaşlar için ben de çok heyecanlıyım :))

      Sil
  7. Ellerine sağlık canım :) Yeni kumaşlarınla da bol dikişli günler diliyorum sana :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım benim :)) Yeni kumaşlarım diktim bile tatilden dönünce yayınlayacağım :))

      Sil

29 EKİM ETKİNLİĞİ

                            Merhabalar; Çok uzun zaman oldu buraya yazmayalı biliyorum. İnşallah bu etkinlik vesilesiyle geri dönmüş olurum...